Werkwijze

Persoonlijke Ontwikkeling

Natuurlijk kunnen wij jou vertellen hoe goed en geweldig wij zijn, maar dan missen wij de essentie. Uiteindelijk draait het om jou! Jij wilt een nieuwe baan. Een baan die niet alleen bij jou past, maar ook toekomstperspectief biedt. Een stap waar je wat aan hebt, die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, marktwaarde én een nieuwe werkgever die investeert in jouw carrière. Precies dát is waar wij jou bij helpen. We denken mee vanuit jou en vinden samen het antwoord op vragen als: “Waar sta je?”, “Waar wil je heen?” en “Waar liggen jouw specifieke behoeftes in the next step?”. Zo word jij bewust van jezelf én bekwaam van alle mogelijkheden die de huidige markt jou te bieden heeft. Volop kansen dus. Want zeg nou zelf, wie wil er stilstaan in zijn of haar salescarrière? Niemand toch? Niet voor niets is ons motto: “Verkopers verdienen beter”.

Gigantisch Netwerk

Mede door onze jarenlange ervaring, kun je je voorstellen dat wij inmiddels een gigantisch netwerk hebben opgebouwd. Van kleine start-ups tot interessante corporates in de meest uiteenlopende branches. Voordeel voor jou? Heel simpel, we hebben altijd meerdere opties voor je. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden!

Jouw Businesspartner

Met ruim 20 jaar saleservaring én ruim 12 jaar ervaring in de bemiddeling van salesprofessionals, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij verkopers snappen. We kennen de arbeidsmarkt van sales door en door en weten precies waar voor jou de kansen en mogelijkheden liggen. Wij zijn jouw sparringpartner, verbinder én carrière coach. We begeleiden jou vanaf onze kennismaking tot het moment dat jij jouw handtekening zet. We doorlopen alle stappen samen. Kortom, wij zijn jouw persoonlijke businesspartner.

Altijd Persoonlijk

Naast het feit dat de baan bij jou moet passen is de cultural fit misschien nog wel de meest belangrijke matchfactor. Want de baan kan nog zo gaaf zijn, maar als het bedrijf en de cultuur niet matchen… wat dan? Wij kennen onze opdrachtgevers door en door. Zo spreken wij de hiring managers op salesmanagement- en directieniveau altijd persoonlijk. Anders gezegd: wij hebben al kennis gemaakt met jouw toekomstige manager/leidinggevende. Zo weten wij met precisie het juiste DNA in kaart te brengen. De ideale kandidaat te schetsen. Waardoor wij haarfijn aanvoelen of jij en de werkgever die unieke DNA-match hebben. Ofwel, altijd persoonlijk!

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..