Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Telefonisch Account Manager Software (Saas) – Halfweg

Introductie

Wil jij werken binnen een jong team dat uit prestatiegerichte, sportieve, energieke, gedreven en creatieve mensen bestaat? Kortom, een winnend team! Je komt te werken op een super gave locatie waarbij jouw kantoor een voormalige suikersilo is geweest, jouw werkgever sponsor is van Ajax en er volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo doorloop je een 100 dagen intro programma waarbij je o.a. een interne training volgt op hun kantoor in Engeland! Hierin worden jouw talenten razendsnel ontwikkeld.

Organisatie

Bij deze werkgever draait het elke dag om hun kernwaardes: First, Profitable and Enthousiastic. Zij doen de juiste dingen, ze doen dit snel en met een ongekend enthousiasme! Zij zijn leidend in de Telematica/ICT markt. Zij ontwikkelen voertuigmanagement software waardoor bedrijven realtime inzicht krijgen over hun wagenpark. Het bedrijf is in 2003 begonnen in Noorwegen en inmiddels vertegenwoordigd in 8 landen. Er zijn maar weinig bedrijven die net als zij al jaren achter elkaar meer dan 30% per jaar groeien.


Zij onderscheiden zich van de concurrent in alles wat ze doen. Hun toegevoegde waarde is verweven in alles wat ze doen en volledig geïmplementeerd in de interne en externe communicatie.


Om hun concurrentiepositie in één van de snelst groeiende markten ter wereld te behouden, is de bedrijfsvoering volledig gebaseerd op drie essentiële elementen: “People, Technology en Products”.


Zij hebben de organisatie georganiseerd als een planeet. Een wendbare en flexibele organisatievorm, waarbij ze optimaal gebruik maken van “People, Technology en Products”. Zo kunnen ze als eerste in de markt reageren op veranderingen en anticiperen op eventuele marktwijzigingen. De kernwaarden “Winstgevend, Eerst en Enthousiast” sluiten daar naadloos op aan.


De sociale missie van de organisatie is ”Being a problem solver for everyone using vehicles at work”

Functie

Actie, bellen, scoren, lachen, jezelf uitdagen en nog meer bellen. Als dit bij je past dan hoor je thuis in de rol van Sales Booker. De lat ligt hoog, maar de funfactor is ook heel sterk aanwezig

Ter uitbreiding van het team zoeken we gedreven enthousiaste telefonische verkopers. Je maakt in deze functie de afspraken voor een verkoopgesprek over ons ritregistratiesysteem, fleetmanagement en equipment control. Jouw doelgroep zijn bedrijven met een wagenpark tot ongeveer 25 auto’s. Er zijn verschillende (creatieve) manieren bedacht om aan je belleads te komen. Je kunt rekenen op een sterk marketingapparaat en natuurlijk lever je zelf ook input voor acties.

Jij bent in staat om met jouw persoonlijkheid en kennis het vertrouwen te winnen van de klant en met overtuigingskracht op jouw doel af te gaan. Veel New Business bellen is voor jou vanzelfsprekend, je doet er het liefste een schepje bovenop.

Wat ga je doen?

Je ontwikkelen tot een volwaardige Tele-sales professional.

Onderdeel zijn van een gedreven team.

Sneller en meer leren dan dat je ooit hebt gedaan.

Work hard, Play hard!

In een mooi en goed bereikbaar kantoor werken in Halfweg.

Al jouw vrienden vertellen dat je bij een sponsor van Ajax werkt.

Een kick krijgen van het succes dat je behaalt.

Jaarlijks een waanzinnig feest beleven in Noorwegen met al je internationale collega’s.

…..én natuurlijk een heel goed salaris verdienen!

Functie eisen

Minimaal MBO werk- en denkniveau.

1 jaar commerciële werkervaring.

Ervaring met telefonische acquisitie is een pré.

Voldoende beheersing van de Engelse taal in woord & geschrift.

Je woont in de omgeving van Amsterdam/Haarlem (max. 45 minuten reistijd).

Aanbod

Bij deze uitdagende salesrol hoort een meer dan goed vast basissalaris ( € 2.500,- tot € 2.700,- bpm) en daarnaast verdien jij een interessante variabele bonus (On target salaris ligt rond € 3.250,-). Je komt te werken binnen een Internationale en zéér succesvolle organisatie die er alles aan doet om jouw talenten verder te ontwikkelen. Een bedrijf dat goed is voor zijn mensen!

Inlichtingen

Reageer vandaag nog om in aanmerking te komen voor deze uiterst uitdagende salesrol. Stuur jouw cv met (korte) motivatie naar [email protected] óf voor meer info bel mij op nummer 0612116925

Sollicitatie

Jasper Borghesi Cipriani


Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..