Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Teamleider Inside Sales (Saas) – Halfweg

Introductie

Lead by example! De nieuwe Teamleider bij ABAX is hands-on, is constant bezig met het optimaal laten functioneren van zijn of haar team. Je werkt 1-op-1 met jouw teamleden om ze iedere dag een beetje beter te maken. Je motiveert, verbetert, controleert de kwaliteit en stuurt aan. Niks zo sterk als zelf het voortouw nemen en zelf te telefoon op te pakken en/of zelf in de auto stappen om jouw steentje bij te dragen

Organisatie

Bij ABAX draait het elke dag om hun kernwaardes: First, Profitable and Enthousiastic. Zij doen de juiste dingen, ze doen dit snel en met een ongekend enthousiasme! Zij zijn leidend in de Telematica/ICT markt. Zij ontwikkelen voertuigmanagement software waardoor bedrijven realtime inzicht krijgen over hun wagenpark. Het bedrijf is in 2003 begonnen in Noorwegen en inmiddels vertegenwoordigd in 8 landen. Er zijn maar weinig bedrijven die net als zij al jaren achter elkaar meer dan 30% per jaar groeien.

Zij onderscheiden zich van de concurrent in alles wat ze doen. Hun toegevoegde waarde is verweven in alles wat ze doen en volledig geïmplementeerd in de interne en externe communicatie.

Om hun concurrentiepositie in één van de snelst groeiende markten ter wereld te behouden, is de bedrijfsvoering volledig gebaseerd op drie essentiële elementen: “People, Technology en Products”.

Zij hebben de organisatie georganiseerd als een planeet. Een wendbare en flexibele organisatievorm, waarbij ze optimaal gebruik maken van “People, Technology en Products”. Zo kunnen ze als eerste in de markt reageren op veranderingen en anticiperen op eventuele marktwijzigingen. De kernwaarden “Winstgevend, Eerst en Enthousiast” sluiten daar naadloos op aan.

De sociale missie van de organisatie is ”Being a problem solver for everyone using vehicles at work”


Functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven en toegewijde maar vooral ook sterk resultaat gerichte Teamleider om een deel van het (tele)sales team aan te sturen. Jouw belangrijkste taak is om het team optimaal te laten functioneren. Dit doe je door ervoor te zorgen dat de teamleden optimaal gemotiveerd zijn en de juiste vaardigheden en productkennis hebben om hun taken uit te voeren.

Jouw passie is het beter maken van mensen en voelt je verantwoordelijk voor de motivatie van jouw teamleden. Je werkt dagelijks (1-op-1) met de teamleden, beoordeelt de dagelijkse kwaliteit en activiteit (compliance) en coördineert de werkzaamheden. Zelf draag je bij aan het resultaat door zelf jouw handen uit je mouwen te steken. Lead by example!

Je rapporteert aan de Sales Director en bepaalt samen op wekelijkse basis op welke manier de doelen gehaald worden. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de dagelijkse gang van zaken soepel en optimaal verlopen, je beoordeelt de werkzaamheden en stuurt indien nodig bij.

De markt waarin Abax opereert is sterk competitief dus de details maken het verschil. Het doel van ABAX is 80% happy and engaged people. Ze zijn ervan overtuigd dat mensen de weg zijn naar het uitbouwen van hun succes. Hierom is een belangrijk deel van jouw taak erop gericht is jouw team optimaal te laten functioneren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit hun geweldige kantoor in Halfweg gevestigd in een voormalige suikersilo. Incidenteel zal er voor een beperkt aantal dagen gereisd moeten worden.


Verantwoordelijkheden

• 80% happy and engaged people.

• Verantwoordelijk voor de motivatie, activiteit en kwaliteit en het resultaat van het door jouw team geleverde werk.

• Dagelijks begeleiden en aansturen van jouw team.

• Wekelijks bepalen of kwalitatieve en activity doelen (compliance) zijn gehaald.

• Opvolgen van week en maand doelen voor het team en ieder individueel teamlid.

• Operationeel verantwoordelijk voor jouw teamleden.

• Een bijdrage leveren aan het resultaat door zelf ook actief bezig te zijn.


Taken

• Op wekelijkse bases activiteiten / verkoop prognoses opstellen en analyseren voor jouw team.

• 1-op-1 trainen, ontwikkelen en opvolgen van de medewerkers.

• Toezien op het juiste gebruik van de verschillende systemen waaronder Super Office.

• Afwijkingen identificeren, analyseren en rapporteren aan de Sales Director.

• Beoordelen van de kwaliteit en activiteiten van de medewerkers en bepalen of de medewerker aanspraak kan maken op de hieraan gekoppelde commissie.

• Opstellen en samen met de Sales Director opvolgen van persoonlijke ontwikkelplannen van medewerkers.

• Samen met de Sales Director uitvoeren van periodieke beoordelingsgesprekken (PFU’s) en opvolgen hiervan.


Bevoegdheden

• Beoordelen van de uitgevoerde werkzaamheden en indien noodzakelijk maatregelen nemen.

• Binnen de hiervoor vastgestelde regels vaststellen of een medewerker aanspraak kan maken op de zgn. compliance bonus.

• Uitvoering geven aan de in- en externe sales campagnes.

Functie eisen

• Sterke interpersoonlijke vaardigheden.

• Een voorbeeld zijn voor jouw teamleden in mentaliteit, motivatie en gedrag.

• Ervaring met het aansturen van een verkoopteam.

• Kennis over en ervaring met Telematica / SAAS verkoop.

• Affiniteit met digitale marketing.

• Kennis van SPIN en OSPC.

• Sterke mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden in Nederlands en (in beperkte mate in) Engels.

• Oplossingsgericht, eerlijk en besluitvaardig leiderschap.

Aanbod

Bij deze uitermate uitdagende leidinggevende rol hoort een marktconform salaris van €3.000,- tot € 3.450,- BPM vast met daarbij een interessante bonusregeling. Ook zal je meerdere keren per jaar afreizen naar het buitenland voor sales overleg op het hoofdkantoor in Denemarken.

Inlichtingen

Meer info omtrent deze interessante teamleider rol? Neem contact op met Jasper Borghesi Cipriani (senior consultant Sales Intermediate BV) 0612116925 óf solliciteer direct en stuur jouw cv met (korte) motivatie naar [email protected]Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..