jasper-1-350x350
Jasper Borghesi Cipriani 

Founder Sales Intermediate
Met ruim 20 jaar saleservaring heb ik mij de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd in salesrecruitment en coaching van verkopers. Sinds 2011 ben ik aan mijn droom als zelfstandig ondernemer begonnen en help ik andere verkopers met diezelfde passie voor sales hun droombaan te vinden. Dat doe ik door te inspireren, te verbinden en te delen. Daar geloof ik sterk in.

[email protected] Tel. 06 12116925

Mischa Tan 
Senior Consultant
Mensen en organisaties in hun kracht zetten: daar krijg ik energie van. Ik geloof dat de juiste mensen op de juiste plek zorgt voor succes en werkplezier. Door mijn 14 jaar ervaring op het gebied van recruitment, coaching en ondernemen help ik sales professionals naar de perfecte baan op het juiste moment. Daarnaast zorg ik achter de schermen voor het soepel verlopen van de interne processen en het organiseren van events.
[email protected]Tel. 06 57572512
mischa-350x350
frank-1-350x350
Frank Schaeffer
Senior Consultant
Sales professionals in hun kracht zetten, daar word ik blij van en haal ik mijn voldoening uit. Tijdens mijn jeugdjaren heeft sales altijd mijn interesse gehad en heb ik om die reden ook de nodige banen in deze uitdagende tak van sport gehad. Van sales krijg ik energie! Tijdens mijn studietijd ( commerciële economie) ben ik bewust de arbeidsbemiddeling ingegaan omdat ik zodoende sales en het verbinden en inspireren van mensen kon combineren.Bij Sales Intermediate ben ik dagelijks bezig met en voor salesmensen , die gemotiveerd zijn een nieuwe uitdaging aan te gaan, te adviseren en te inspireren om zo tot een mooie stap in hun carrière te komen.

[email protected]Tel. 06 21 121 027

Monique Cremers
Recruitment consultant
Na 10 jaar gewerkt te hebben binnen de Hospitality, heb ik een carriereswitch gemaakt naar recruitment. Ik help professionals graag verder in hun ontwikkeling en ga samen op zoek naar de best passende werkgever. Dit doe ik door open en  doortastend een goed gesprek aan te gaan. Ik geloof dat wat je met passie doet, zorgt voor de beste versie van jezelf.

[email protected] Tel. 06 15 333 693

monique-1-350x350
                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..