jasper-1-350x350
Jasper Borghesi Cipriani 

Founder Sales Intermediate
Met ruim 20 jaar saleservaring heb ik mij de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd in salesrecruitment en coaching van verkopers. Sinds 2011 ben ik aan mijn droom als zelfstandig ondernemer begonnen en help ik andere verkopers met diezelfde passie voor sales hun droombaan te vinden. Dat doe ik door te inspireren, te verbinden en te delen. Daar geloof ik sterk in.

jasper@salesintermediate.nl Tel. 06 12116925

Mischa Tan 
Senior Consultant
Mensen en organisaties in hun kracht zetten: daar krijg ik energie van. Ik geloof dat de juiste mensen op de juiste plek zorgt voor succes en werkplezier. Door mijn 14 jaar ervaring op het gebied van recruitment, coaching en ondernemen help ik sales professionals naar de perfecte baan op het juiste moment. Daarnaast zorg ik achter de schermen voor het soepel verlopen van de interne processen en het organiseren van events.
mischa-350x350
                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..