Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Senior Sales Executive (Exact Software) – Delft

Introductie

Brengt de wens van een klant het beste in jou naar boven? Sta je bekend om je ondernemende instelling? Ben je altijd op zoek naar de ideale oplossing?

Leg jij graag contacten bij nieuwe potentiële klanten? Heb jij een positief karakter en een can-do mentaliteit? Dan kan jij de perfecte match zijn met het Sales team van Exact.

Vanuit het Exact New Business team richten wij ons op klanten in het segment met meer dan 100 medewerkers. Hierbij is het internationale karakter van een organisatie een aspect waar onze oplossingen het verschil maken ten opzichte van onze concurrenten.

Organisatie

Succesvol ondernemen vraagt om de juiste beslissing op het juiste moment. Want elke beslissing, klein of groot, bepaalt de toekomst van de onderneming. Daarom wil je in het volste vertrouwen kunnen beslissen op basis van heldere, snel toegankelijke cijfers. Met die belofte is Exact inmiddels voorloper in financiële en zakelijk software voor het mkb en bieden we innovatieve oplossingen om juist die kritieke beslissingen goed te kunnen nemen.

Onze nieuwsgierigheid naar de concrete toepassing van technologie helpt honderdduizenden bedrijven hierbij. Met de juiste cijfers. Op het juiste moment.

Functie

Als Senior Sales Executive New Logo is het belangrijk dat je een sterke band opbouwt met potentiële klanten en nieuwe sales leads creëert. Hierdoor zorg jij ervoor dat Exact mede dankzij jou haar commerciële doelstellingen behaalt. In deze functie werk je nauw samen met onze Business Consultants, Project Managers, Accountmanagers en de Customer Support organisatie.

In onze propositie richten wij ons op prospects die een sterke groei doormaken en de controle willen blijven houden van hun processen. Daarnaast richten wij ons op bedrijven die in snel veranderende omstandigheden slagen moeten maken op het vlak van efficiëntie en doelmatigheid.

Samen met Marketing, Business Consultants, Projectmanagers en de andere Sales Professionals creëren we een pijplijn en overtuigen we prospects van de business voordelen van Exact software. De combinatie van de dynamiek in IT en optimalisatie van bedrijfsprocessen zorgt dat je zelf constant in ontwikkeling bent en scherp blijft. Ons team richt zich op nationale en internationale middelgrote organisaties die groeien of hun business model veranderen. Binnen Exact doen wij de grote en complexe new business deals.

Hoogtepunten zijn de momenten waarop een prospect kiest voor Exact en wanneer zij na een succesvolle implementatie enthousiast met onze software aan de slag gaan. Dat is waar we iedere dag vol voor gaan!

Functie-eisen

• Je hebt minimaal 4 jaar sales ervaring binnen de softwarebranche, bij voorkeur op C-level

• Je hebt hbo- of wo-werk- en -denkniveau en minimaal een bachelor diploma

• Affiniteit met productgestuurde organisaties

• Je begrijpt wat financiële processen voor een organisatie betekenen

• Ervaring met complexe sales cycles

• Je bent een betrouwbare gesprekspartner voor onze klanten

• Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod

• Salaris 3500-4500 euro + bonus, een leaseauto en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

• Wij willen samen met jou de wereld veroveren

• Houden van ons werk

• Wij organiseren relevante trainingssessies die jou helpen om het maximale uit jezelf te halen.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over deze senior sales rol, neem dan contact op met Frank Schaeffer 06-21121027 óf solliciteer direct met jouw cv en (korte) motivatie.Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..