Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Security Manager – Amsterdam

Introductie

Als Security Manager bij bouwens& bewaak jij de kwaliteit van hun beveiligingsdiensten. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en werkt samen met de Facility Managers aan resultaten, kansen en mogelijkheden. Verwachtingen overtref je en relaties zijn open en warm door heldere communicatie.

Organisatie

Door betrokkenheid, passie en innovatie krijgt bouwens& al 10 jaar het vertrouwen van financiële instellingen, advocatenkantoren, technologiebedrijven, mediabureaus, vastgoedondernemingen en vele andere organisaties. Elke dag passen zij hun ervaring en expertise toe op het gebied van hospitality services, receptiediensten, beveiligingsdiensten, facilitaire servicedesk en andere ‘soft’ services.

Functie

Als Security Manager stuur jij op de vloer de teamleiders en beveiligers aan, onder andere door het goede voorbeeld te geven. Je bent goed op de hoogte en zorgt voor coaching, training en voortgangsgesprekken. Samen met jouw team behaal je SLA’s en andere doelstellingen en verbeter je het service- en kennisniveau. Door jou zijn de medewerkers gemotiveerd en stralen ze dat uit!Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en zit gemiddeld één keer per maand met de facility manager van de klant om de tafel. Jullie evalueren met elkaar de resultaten, kansen en mogelijkheden van de receptiediensten. Je focus ligt op de uitvoering van het contract en het behalen van de doelstellingen. Je weet als geen ander hoe je de verwachtingen van opdrachtgevers overtreft en op die manier relaties tevreden houdt.


Functie eisen

Jij hebt:

• een HBO werk- en denkniveau

• enkele jaren werkervaring in een servicegerichte omgeving

zoals de facilitaire markt, hotellerie of luchtvaart

• een flexibele instelling en kunt snel schakelen

* een zelfstandige en proactieve werkhouding

• sterke communicatieve vaardigheden;

• jij bent, net als je collega’s, ook verliefd op service

Aanbod

Bouwens& biedt jou:

• een jaarcontract

• een salaris tussen €2900 – €3500 bruto per maand op fulltime basis

• een auto, laptop en telefoon van de zaak

• verantwoordelijkheid en afwisseling, geen dag is hetzelfde

• geweldige collega’s

• succesvolle en snelgroeiende werkgeverSollicitatie

Word jij enthousiast van deze functie en lijkt het jou gaaf te werken binnen dit mooi en snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct door je CV* en korte motivatie of filmpje te sturen aan [email protected] t.a.v. Mischa Tan (Senior Recruitment Consultant). Voor vragen kun je contact opnemen met Mischa via 06-57572512.Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..