Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Sales Traineeship (Exact Software) – Delft

Introductie

Heb jij net je HBO-diploma gehaald en ambieer jij een sales carrière binnen de dynamische wereld van software? Lijkt het jou gaaf om de fijne kneepjes van het salesvak te leren en volledig opgeleid en getraind te worden, om je zo te ontwikkelen tot een volwaardig account manager? Bij Exact bieden zij jou nu dé kans om in te stromen als account manager new business (inside sales) waarbij je binnen 1,5 tot 2 jaar de mogelijkheden krijgt om door te groeien naar een volwaardig account manager buitendienst rol.

Organisatie

Succesvol ondernemen vraagt om de juiste beslissing op het juiste moment. Want elke beslissing, klein of groot, bepaalt de toekomst van de onderneming. Daarom wil je in het volste vertrouwen kunnen beslissen op basis van heldere, snel toegankelijke cijfers. Met die belofte is Exact inmiddels voorloper in financiële en zakelijk software voor het mkb en bieden we innovatieve oplossingen om juist die kritieke beslissingen goed te kunnen nemen. Onze nieuwsgierigheid naar de concrete toepassing van technologie helpt honderdduizenden bedrijven hierbij. Met de juiste cijfers. Op het juiste moment.

Het Inside salesteam benadert ondernemers voor de optimalisering van hun bedrijfsproces middels het gebruik van Exact Online. Samen met je team informeer je bedrijven uit het mkb over de mogelijkheden van dit product, bijvoorbeeld door middel van online demo’s. Uiteindelijk close je de deal. Je werkt zowel met persoonlijke als collectieve targets.

Het Inside Sales team is een ambitieus, jong en dynamisch team binnen een snel groeiende organisatie. De afdeling staat bekend om zijn carrièremogelijkheden. Je werkt in een competitieve omgeving waarin je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Je kunt dagelijks het verschil maken door je targets te halen.

Functie

Je start in het inside sales team en krijgt hier de benodigde opleidingen en begeleiding om naar buiten te gaan! Dit leer je door middel van product trainingen, klassikale sales trainingen en persoonlijke begeleiding van je buddy. Doordat je start in het inside sales team ga je direct aan de slag met het benaderen van ondernemers voor de optimalisering van hun bedrijfsproces middels het gebruik van Exact Online. Het Inside Sales team is een ambitieus, jong en dynamisch team binnen een snel groeiende organisatie. De afdeling staat bekend om zijn carrièremogelijkheden. Je werkt in een competitieve omgeving waarin je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Je kunt dagelijks het verschil maken door je targets te halen!

Tijdens je werk als sales trainee word je opgeleid tot Sales Executive in de buitendienst. Je doorloopt tijdens je traineeship een drietal fases, de snelheid hiervan bepaal je zelf. De eerste fase is zoals hierboven beschreven in het inside sales team. In de tweede fase ga je je verder verdiepen in het sales vak. Samen met je buddy uit de buitendienst ga je stap voor stap contacten leggen met prospects en mee op afspraken, zo leer je tevens de branches waarin de Sales Executives werken goed kennen. Daarnaast kan je je creativiteit zo in zetten dat je helpt new business te generen in de buitendienst. In deze fase wordt je optimaal voorbereid op de derde fase, de functie als Sales Executive of Accountmanager.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, het liefst in commerciële richting;

Je wilt de kickstart van je carrière graag starten in de sales en bent hierin uiterst ambitieus;

Extreme drive om jezelf te gaan ontwikkelen op gebied van new business sales;

Je beschouwt creativiteit, zakelijk communiceren, ondernemerschap, doortastendheid en overtuiging als je beste kwaliteiten;

Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels;

Je kiest er bewust voor om te gaan werken voor één van de marktleiders in bedrijfssoftware;

Je bent communicatief zeer sterk in woord en schrift.

Aanbod

Exact biedt jou een prima vast start salaris, met een dertiende maand en een royale bonusregeling;

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

Duidelijk groeipad met alle faciliteiten om daar te komen;

Exact geeft jou alle ruimte om carrière te maken binnen hun sales organisatie;

Je krijgt je de meest professionele trainingen die jou helpen het beste uit jezelf te halen;

Exact blijft continue investeren in jouw ontwikkeling en toekomst;

Zij bieden je een internationale werkomgeving met leuke en gedreven collega’s;

Zij geven elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar ‘Bits & Bites’;

Zij hebben een eigen fitnessruimte met personal trainer Noël.

Inlichtingen

Wil jij direct in aanmerking komen voor dit uiterst gave sales traineeship? Solliciteer dan vandaag nog, en stuur jouw cv met motivatie naar [email protected]Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..