Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Recruitment Consultant Life Sciences – Eindhoven

Introductie

Heb jij een commerciële opleiding afgerond of een Life Science opleiding met commerciële ervaring of sterke commerciële drijfveer? Lijkt het je geweldig om verantwoordelijk te zijn voor je eigen toko en een belangrijke bijdrage te leveren aan het verdere succes van deze mooie club?


Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is dé wereldwijde marktleider in professional solutions voor IT, Engineering en Life Sciences. Door hun internationale vertegenwoordiging vergroten ze hun aantrekkingskracht op (internationale) klanten en professionals. Ze hebben de kracht van één merk, een wereldwijde schaal waarop ze verbonden zijn.


Life Sciences is een continu proces waarbij bedrijven in hun deelmarkt streven naar het verbeteren of verhogen van de kwaliteit van leven. Onderzoek naar medicijnen, de nieuwste technologie van diverse Medical Devices en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Food vallen binnen de scope van Life Sciences. Zo verbinden zij vakspecialisten binnen hun eigen domein, waarbij hun Professionals specialistische projecten oppakken en hun kennis optimaal wordt benut. Zij hebben de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van Consultancy en Staffing voor de sector Life Sciences.


Als partij in Life Sciences zijn zij er klaar voor om samen met hun professionals en klanten de toekomst van Life Sciences vorm te geven.

Functie

Voor het mooie team van Life Sciences zijn wij op zoek naar een collega! Als Recruitment Consultant zul je samen met de ervaren Recruitment Consultants en Client Manager verantwoordelijk zijn voor de verdere groei van de business.


Hoe je dat gaat doen:


• Als recruitment consultant houd jij je bezig met het uitbouwen van bestaande klanten en het werven van nieuwe opdrachtgevers. Jij bent wekelijks op locatie van de klanten en prospects te vinden. Je bent oprecht geïnteresseerd en leert deze bedrijven en de markt zo goed mogelijk kennen. Je bent een echte doener, commercieel ingesteld en vindt het leuk om erop uit te gaan. Hierdoor heb je al snel mooie kansen in het vizier!


• Daarnaast sta je doorgaans in contact met interessante professionals in de arbeidsmarkt. Samen met je collega’s ga je op zoek naar en spreek je proactief potentiële professionals om je talentpool verder uit te bouwen en om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.


Na een gedegen inwerktraject geef je uiteindelijk zelf een invulling aan de rol en zul je autonoom te werk gaan. Dat klinkt toch goed?

Functie eisen

Wie ben jij?

Heb jij een commerciële opleiding afgerond of een Life Science opleiding met commerciële ervaring of sterke commerciële drijfveer? Lijkt het je geweldig om verantwoordelijk te zijn voor je eigen toko en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Modis?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod

Naast een gedegen inwerktraject en kan jij doorlopen interessante trainingen en dus persoonlijke ontwikkeling verwachten. Je ontvang een goed vast basissalaris (tussen de €2.800,- tot € 3.800,- afhankelijk van ervaring) ook een bonusregeling met uiteraard een auto, mobiel en laptop van de zaak.

Inlichtingen

Meer info omtrent deze uitdagende rol bij deze Internationale werkgever? Neem contact op met Jasper Borghesi Cipriani (Senior Consultant) 06-12116925 óf solliciteer direct en stuur jouw cv met (korte) motivatie naar [email protected]Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..