Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Receptioniste/Officemanager Business Center – Utrecht

Introductie

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende hospitality functie binnen een zakelijke werkomgeving ? Dan is dit dé baan voor jou! Bij Regus ben je een echte duizendpoot en hét visitekaartje van het center!

Organisatie

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, met klanten waaronder diverse zeer succesvolle ondernemers, particulieren en kapitaalkrachtige multinationals.

Het netwerk van Regus omvat zo’n 3000 business centers, in bijna 900 steden in 120 landen. Dankzij hun aanbod aan verschillende soorten kantoren en hun groeiende aanbod van mobiele, virtuele en vervangende oplossingen, kan Regus mensen en bedrijven helpen om te werken waar ze willen, wanneer ze willen, hoe ze willen en tegen een betaalbare prijs.

Functie

Jouw werkzaamheden:

Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het facilitaire reilen en zeilen op één van de mooie business centers in omgeving Utrecht. Van de contacten met externe leveranciers tot de uitgifte en inname van sleuteltags. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (huurders) en hun gasten. Dat betekent dat jij de receptie gaat bemannen, de telefoon beantwoordt en klanten en hun gasten een warm welkom geeft. Daarnaast wissel je het klantencontact af met administratieve en secretariële taken, zoals mailbeheer, post verwerken, het verzorgen van een lunch en het netjes houden van vergaderruimtes. Je hebt regelmatig overleg met je collega’s en leidinggevende om ervoor te zorgen dat de service en kwaliteit op jouw center iedere dag een stukje beter wordt.

Functie eisen

Waarom jij?

• Jij straalt energie uit

• Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan binnen een hospitality functie

• Telefoon- en mailbehandeling met klanten zijn niet vreemd voor jou

• Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en beheerst de Engelse taal goed

• Je bent in staat om snel te schakelen

• Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig

• Je bent enthousiast, representatief, servicegericht, leergierig en neemt initiatief.

Aanbod

Wat biedt Regus?

• Doorgroeimogelijkheden naar een senior of leidinggevende rol

• Parttime werken is hier wél mogelijk (vanaf 32 uur)

• Een startsalaris tussen de € 1.800,- en € 2.200,- bruto per maand (op basis van 40 uur)

• Samenwerken binnen een leuk en hecht team

• Een inspirerende en dynamische werkomgeving waar jij je volledig kan ontwikkelen en meerdere locaties waar jij

ervaring kunt opdoen.

Inlichtingen

Solliciteren? Ben jij enthousiast over deze functie van Community Associate bij ’s werelds grootste aanbieder van geheel gefaciliteerde, flexibele kantoorruimtes? Wacht dan niet langer en stuur een korte motivatie via de mail of een filmpje naar [email protected] Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Monique Cremers (Recruitment Consultant) via 06-153 336 93
Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..