Een partner die onze business begrijpt

Julien Huisinga - Sales Manager Cards NL

Doeltreffend, vasthoudend en succesvol.

Ernst de Vink - Head of Sales & Marketing – Spring Professional

Waar staan wij voor?

Verkopers verdienen beter.

Wij inspireren de beste sales professionals. Met als doel hen beter te maken en verder te brengen in hun carrière en zo bewust bekwaam keuzes te laten maken ten gunste van hun ontwikkeling en resultaten. Of het nu een starter, medior of senior is.

Wie zijn wij?

Met 10+ jaar ervaring binnen Sales recruitment en een team dat bestaat uit senior consultants met ruime ervaring in sales management B2B en coaching van verkopers, kunnen wij jullie organisatie als geen ander bijstaan in de zoektocht naar nieuw sales talent.

Benieuwd hoe Sales Intermediate iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met Jasper Borghesi Cipriani via 06-12116925.

Wat doen wij?

Wij verbinden de beste sales professionals met de beste werkgevers van Nederland.

Doorlopend zijn we op zoek naar de meest interessante werkgevers in Nederland. Werkgevers die op deze krappe arbeidsmarkt een hoop te bieden hebben aan onze sales professionals. Organisaties die investeren in hun mensen vanuit een duidelijke missie en visie, werkgevers die vol ambitie zitten, hard willen groeien, innovatief zijn en een werkplek bieden waar onze professionals volledig tot hun recht komen.

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..