Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Medior Accountmanager IT-dienstverlening (diverse regio`s) – Amsterdam/Utrecht/Rotterdam/Brabant/Gelderland

Introductie

Samenwerken met de vetste bedrijven zoals Fonq, Cheap Tickets, ANWB maar ook veelal Fintech, en Bitcoin bedrijven? Binnen deze functie heb je veel vrijheid. Je bezoekt zelfstandig bedrijven, haalt ze binnen en maakt ze tot vaste klant. In deze rol heb je daarnaast veel contact met jouw recruiters die zorgen voor het aanleveren van geschikte IT-rockstars.

Organisatie

Team Rockstars IT heeft afgelopen 4 jaar een label neergezet (in de traditionele IT-detacheringsmarkt) met de ambitie om het “anders” te doen. Bij hun is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij/zij is namelijk onze “Rockstar”! Op papier klinkt dat simpel, in de praktijk is het heel leuk om te doen, maar vooral een uitdaging om dat iedere dag een beetje beter te doen en nog meer impact te maken op de carrière en het geluk van de IT-Rockstar.

Dat lukt ze tot nu toe aardig, aangezien ze na 4 jaar 200 IT-Rockstars tot hun collega’s mogen rekenen. Nog trotser zijn zij op het feit dat de IT-Rockstars hen met een 8.7 waarderen! Zij werken dagelijks met veel plezier op projecten bij klanten als Rabobank, Philips, TomTom, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KVK en Belastingdienst. De ambitie is om die 8.7 vast te houden en in 2020 op minimaal 300 IT-Rockstars hun carrière impact te maken!

Functie

Als Medior Accountmanager (2-5 jaar ervaring) ben jij verantwoordelijk voor de klanten binnen jouw rayon (of “chapter” in rockstars-termen) waarin je je richt op de complete dienstverlening van Team Rockstars IT, nl. Het detacheren van HBO/WO software developers op alle niveau’s, het leveren van trainee programma’s en andere vormen van co-creatie in samenwerking met je klanten.

Ze werken binnen Team Rockstars IT veelal met vaste klanten die “Rockstars-waardig” zijn. Dat wil zeggen, vette bedrijven, met mooie projecten waar hun IT-Rockstars graag aan de slag gaan. Dit kunnen zowel innovatieve MKB-bedrijven zijn (denk aan bitcoinbedrijf of Fintechs) als bedrijven als Fonq, ANWB, cheaptickets, ABN-AMRO en Akzo.

Binnen deze functie heb je veel vrijheid. Je bezoekt zelfstandig bedrijven, haalt ze binnen en maakt ze tot vaste klant. In deze rol heb je daarnaast veel contact met jouw recruiters die zorgen voor het aanleveren van geschikte IT-Rockstars.

De Accountmanager die wij zoeken weet met zijn/haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en ervaring afspraken te maken bij nieuwe klanten en weet deze relaties verder uit te bouwen. Krijg jij energie van (nieuwe) klanten en het boeken van resultaat! Dan ben jij degene die wij zoeken!

Functie-eisen

– HBO/WO diploma;

– Minimaal twee jaar sales ervaring binnen (IT)sales en/of arbeidsbemiddeling;

– Energieke persoonlijkheid en communicatief sterk;

– Targetgericht;

– Je hebt een gezonde dosis zelfspot en maakt graag deel uit van een gemotiveerd en resultaatgericht team!

Aanbod

– Bruto vast jaarsalaris: €35.000 – €52.500 met mogelijkheid om twee keer per jaar in salaris te groeien. Afhankelijk van relevante werkervaring;

– Mooie Bonusregeling (on target €10.000 – €20.000 bonus);

– Volop opleidingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling;

– Goede doorgroei/promotie mogelijkheden;

– Leaseauto die jij ook privé kunt rijden;

– Laptop en telefoon horen daar natuurlijk ook bij;

– 25 vakantiedagen met optie om extra dagen te kopen;

– Werken bij de coolste IT dienstverlener van NL;

– De beste borrels en vetste (weekend) uitjes.

Inlichtingen

Wil je direct solliciteren op deze job, stuur dan vandaag nog jouw cv met (korte) motivatie naar jasper@salesintermediate.nl of bel met Jasper (06-12116925) voor meer informatie.Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..