Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Junior Sales Consultant Software – Reeuwijk

Introductie

Jij bent een kei aan de telefoon, weet jouw gesprekspartners te enthousiasmeren, en kan op een consultatieve (adviserende) manier verkopen. Daarnaast lijkt de markt van software jou heel interessant en wil jij graag jouw carrière hierin verder voortzetten.

Organisatie

Meer plezier en succes in de juridische praktijk… dat is de missie van de bedrijven Devoon en Trivium Software. Daarom werken ze vanuit de vestigingen in Reeuwijk en Oosterhout continu aan de doorontwikkeling van unieke en eigen software die alle processen gemakkelijker maakt. Devoon met NEXTassyst voor het notariaat, Trivium Software met NEXTmatters voor de advocatuur.

Hun ontwikkelaars nemen de ervaring van deze twee specialismes in de juridische sector mee in de evolutie van hun pakketten. De verschillende culturen stimuleren het lateraal denken en de creativiteit van onze mensen, die daardoor een nóg beter product kunnen leveren. Zij overleggen doorlopend met hun klanten over hoe bepaalde

handelingen en processen makkelijker kunnen. Is er voldoende interesse in een nieuwe functionaliteit? Dan gaan ze die bouwen.

Daarnaast maken zij onderdeel uit van een grotere organisatie, de Lexxyn Groep, die hun belangen behartigt in de juridische sector. Bij de totale organisatie werken nu 150 mensen.

Functie

In deze functie ben je de hunter voor onze organisaties Devoon en Trivium Software. Hierin ben je verantwoordelijk voor het (na)bellen, bestuderen en aantrekken van new business in zowel het notariaat als de advocatuur. Je hebt een diepgaande interesse in hoe deze branches in elkaar zitten en begrijpt bovendien wat software voor een organisatie kan doen. Intuïtief ga jij op zoek naar de pijn van een juridische kantoor en bent daarin een volwaardige gesprekspartner. Door jouw mentaliteit en kennis open jij deuren en weet je de alledaagse vraagstukken van de praktijk te vertalen, zodat wij deze kantoren kunnen gaan helpen met onze innovatieve oplossingen. We werken vanuit onze kantoren in Reeuwijk en Oosterhout (NB) en beide locaties kunnen als standplaats fungeren.

Functie eisen

Jij:


Hebt frisse moed en schroomt niet om de telefoon te pakken;

Hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een functie waarin new business centraal stond;

Beschikt over een HBO Werk-en denkniveau;

Kent de Sandler sales methodiek en hebt eerder in teamverband acquisitie gepleegd;

Begrijpt de klant en welk doel men wil bereiken en kan dat helder vertalen;

Hebt een gezonde dosis interesse in ICT;

Hebt een sterke persoonlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Werken met passie en toewijding dat is wat je bij deze club(s) mag verwachten. Zij bieden jou een goed vast salaris van € 2.800,- tot € 3.400,- BPM met een maandsalaris aan bonus (einde van het jaar. Verder bieden zij jou een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband , met daarbij volop mogelijkheden tot verdere persoonlijke onmtwikkeling door het volgen van trainingen en opleidingen. Je hebt in totaal 27 vakantiedagen en een incentiveprogramma;

Inlichtingen

Meer info omtrent deze uitdagende salesrol? Neem contact op met Jasper Borghesi Cipriani, (senior consultant) óf solliciteer direct en stuur jouw cv met (korte) motivatie naar [email protected]Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..