Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Junior Recruitment Consultant (Bouw) – Laren

Introductie

Wil jij direct goed van start met jouw sales carrière en staan zaken als persoonlijke ontwikkeling, het werken binnen een jong en uiterst gedreven team van (HBO) professionals, afwisseling en diversiteit en een combi tussen binnen en buitendienst voor jou centraal in jouw nieuwe uitdaging? Dan is dit voor jou de uitgelezen kans om meters te maken in de dynamische wereld van recruitment!!

Organisatie

Velox Engineering is een technisch projectenbureau binnen bouw en installatietechniek. Velox Engineering voorziet zijn opdrachtgevers in de flexibele kenniscapaciteit die (project)organisaties binnen de bouw en installatietechniek nodig hebben.

Velox Engineering werkt efficiënt en concurrerend door marktspecialisatie. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring binnen de branche en hebben inzicht in de processen binnen uw projecten. De beste professionals zetten wij in op aansprekende projecten bij onze opdrachtgevers.

Functie

Als Startend Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het vinden en selecteren van de juiste oplossing voor de capaciteitsproblemen bij onze opdrachtgevers. Samen met de Sales Consultant onderzoek je de behoefte van de opdrachtgevers en haar projecten. Jij bent als geen ander in staat deze aan elkaar te verbinden. Weet jij door jouw doorzettingsvermogen en oprechte interesse de juiste verbinding te maken? Dan komen we graag met jou in contact!

Je zoekt proactief naar kandidaten via het eigen netwerk, LinkedIn en andere sociale media;

Je beoordeelt binnenkomende sollicitaties en handelt deze af;

Je onderhoud contact met het bestaande klanten netwerk;

Je weet je eigen netwerk met kandidaten op te bouwen en te onderhouden;

Je voert gesprekken met kandidaten en weet hen te doorgronden;

Je bouwt de huidige database uit en je bewaakt de kwaliteit hiervan;

Je onderhoudt en optimaliseert het CRM systeem (Carerix);

Je stroomlijnt de informatieverwerking van diverse afdelingen;

Je onderhoudt het contact met relaties en breidt het bestaande netwerk uit;

Je denkt proactief mee in het verbeteren van het recruitment in en sterk groeiende omgeving.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding;

Je bent fulltime inzetbaar;

Ervaring in of affiniteit met de bouw en installatietechniek is een sterke pré;

Je bent net afgestudeerd of young professional;

Je bent commercieel ingesteld en beschikt over een échte ondernemersgeest;

Je bent communicatief sterk en bent klantgericht;

Je hebt oprechte interesse in mensen;

Je hebt een klantgerichte, commerciële aanpak en bent communicatief sterk;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

In bezit van rijbewijs.

Aanbod

Werken bij Velox staat garant voor een geweldige kans om jouw carrière direct een boost te geven. Ieder kwartaal wordt jij getraind op sales skills door een extern trainingsbureau, zijn er volop kansen tot doorgroei binnen een kleine (15 man) maar sterk groeiende organisatie, worden en naast het werk ook volop uitjes georganiseerd en is er iedere vrijdag een goed vrijdagmiddagborrel. Je werkt vanuit hartje Laren in een prachtig volledig gerenoveerd pand binnen een team van young professionals die allen het uiterste uit iedere dag willen halen. Je krijgt een meer dan goed vast basissalaris van € 2.500.- een auto van de zaak en een mooie bonusregeling waarbij jij een prachtig on target salaris kan gaan verdienen.

Inlichtingen

Meer info omtrent deze gave starters functie? Bel met Jasper Borghesi Cipriani 0612116925 óf solliciteer direct en stuur jouw cv met (korte) motivatie naar jasper@salesintermediate.nlSolliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..