Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Business Development Manager – Amsterdam

Introductie

Als Business Development Manager neem je een unieke positie in binnen Vibe Group. Met een bewezen track record in kwalitatieve sales en kennis van de IT-markt en haar ontwikkelingen, zet jij de extreem krachtige propositie verder uit in de markt.

Voor deze positie is het hebben van 3-5 jaar staffing- ervaring een must!

Organisatie

Vibe Group is een zeer ambitieuze en snelgroeiende internationale IT-Staffing groep met haar hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas. De organisatie opereert momenteel in drie landen (Nederland, België en Duitsland) en is de laatste jaren in hoog tempo marktaandeel aan het veroveren. In een kleine acht jaar is Vibe Group autonoom gegroeid van 2 naar ca. 250 interne medewerkers en zijn er kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Naast Vibe Group, als “employer brand”, bestaat de groep uit IT gespecialiseerde brands. Dit zijn: “Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt, Tergos, Perca Search en het overkoepelende brand Altus Staffing”.

Functie

Vanuit je Business Development rol breng je extra business binnen en zet je een vliegwiel in beweging. Hierin word je ondersteund door een team van zo’n 200 Consultants, die een 360 graden rol hebben.

Op authentieke wijze weet jij met een C-level te sparren over IT-ontwikkelingen en IT-strategieën. Daarnaast leg je een bestaande business vast in een raamovereenkomst of SLA en weet je cross-selling te realiseren bij bestaande opdrachtgevers.

De invulling van de staffing services die je verkoopt worden uitgevoerd door onze consultants. Jij richt je volledig op de kant van de opdrachtgever en haar projecten.

Functie-eisen

Minimaal 3-5 jaar ervaring in staffing;

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;

Ondernemerschap;

Minimaal 5 jaar saleservaring;

Een representatieve, senior uitstraling;

Analytisch vermogen;

100% doorzettingsvermogen;

Woonachtig binnen een straal van 50 km vanaf Amsterdam;

Sterke focus op kwaliteit.

Aanbod

Je krijgt een prachtige werkplek op het kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Je rapporteert in deze positie direct aan een van onze Business Directors.


Verder bieden zij:


Een professionele & prettige werkomgeving waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste tooling;

Een boven marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;

Een royaal commissieschema;

Auto van de zaak;

Een uitgebreid L&D programma in samenwerking met o.a. FranklinCovey, externe coaching sessies met senior trainers/coaches;

Een sportabonnement bij Clubsportive, een van de meest exclusieve gyms van de Zuidas;

Mogelijkheid om deel te nemen aan (internationale) incentive trips en sterrenlunches;

Elke ochtend een verse smoothie bij onze juicebar;

Gezellige afsluiting van de week met de Vibe borrel!

Inlichtingen

Voor meer info omtrent deze uitdagende sales new business rol? Neem contact op met Jasper Borghesi Cipriani 0612116925 óf solliciteer direct en stuur jouw cv met (korte) motivatie naar jasper@salesintermediate.nlSolliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..