Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Account Manager Kantoorverhuur (voor de creatieve sector) – Regio Amsterdam

Introductie

Deze scale-up is een uniek vastgoed concept in Nederland. Zij zijn jong, hip, dynamisch, creatief, ondernemend en vernieuwend. Daar wil je bij horen!

Organisatie

Flexizone verhuurt flexibele kantoor-, werk- en opslagruimte aan voornamelijk creatieve bedrijven. Dit kan een meubelmaker, architect, kunstenaar, DJ, nagelstudio of een beginnende webshop zijn. Het laatste jaar is het team sterk gegroeid en uitgebreid naar 18 personen en deze groei wordt de aankomende maanden alleen maar verder doorgezet.

Flexizone heeft momenteel 10 locaties en dit jaar willen verder groeien naar 20 locaties in Nederland!

Het team bestaat uit jonge en zeer ambitieuze mensen die van ondernemen houden!

Functie

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor jouw regio. In dit geval betreft dit Schiphol/Almere/Leiderdorp/Almere en Aalsmeer. Je bent eindverantwoordelijk voor het verhuren van bovengenoemde gebouwen/ locaties.

Je eerste prioriteit is het verhuren van de lege units maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande huurders.

Voor bestaande huurders organiseer je ook borrels, huurders lunches, etc.

Nieuwe huurders vind je door naar events te gaan, te netwerken, via social media maar ook door startups te contacten. Je wordt hierin vrijgelaten om hier creatief mee om te gaan. Een stuk ondernemerschap is ook zeer gewenst. Jouw klanten zijn zeer divers maar bijna altijd actief in de creatieve sector, vaak zijn het startende ondernemers of scale-ups.

Je organiseert bezichtigingen (gemiddeld 10 per week),hierin wordt je ondersteund door marketing die o.a. leads voor jou verzamelen. Je maakt op maat gemaakte verhuurplannen en sluit de deal. Je bent dus van A tot Z verantwoordelijk.

Functie eisen

Je hebt minimaal 3 jaar commerciële new business werkervaring in de buitendienst.

Je hebt ervaring en/-of affiniteit met creatievelingen, events en startende ondernemers.

Je bent fulltime beschikbaar.

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en je kan goed tegen zelfstandig werken.

Je bent communicatief sterk, durft beslissingen te nemen, hebt ervaring met multilevel-selling en je weet deals te sluiten.

Je bent een échte verbinder/netwerker die continue bezig is jouw netwerk veder uit te breiden.

Je hebt een creatieve, flexibele en ondernemende werkattitude.

Het is een pre als je uit de media, event of hospitality branche komt.

Je bent in staat om jouw enthousiasme en positieve energie over te brengen aan derden en ze mee te nemen in de beleving.

Aanbod

Dit is een zeer afwisselende, dynamische en uitdagende functie bij een snelgroeiende scale-up in de verhuurmarkt van kantoorruimte die hard groeiende is!

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en daar hoort ook een goed vast salaris bij.

Deze is uiteraard afhankelijk van jouw werkervaring, maar denk aan € 3.250,- tot € 3.750,- bruto per maand plus een bonus (on target is deze bonus € 1500,- bruto per maand en je kan uiteraard over scoren). Verder krijg je nog een leuke auto van de zaak, laptop, telefoon en vele leuke uitjes met gezellige collega’s!

Inlichtingen

Spreekt deze rol jou aan en wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw cv (in het Engels) met (korte) motivatie (mag in het Nederlands) naar [email protected] Wil je eerst meer info? Bel dan met Jasper Borghesi Cipriani (senior consultant) 06-12116925

Sollicitatie

Jasper Borghesi CiprianiSolliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..