Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Account Manager Fuel Cards – Randstad

Introductie

Wij zoeken voor Texaco een échte buitendienst verkoper die deels bestaande en ook nieuwe klanten gaat scoren in de Randstad (Amsterdam/Utrecht/Rotterdam). Werken bij Texaco houdt in ,ruimte voor eigen inbreng en volop kansen en mogelijkheden om jezelf verder persoonlijk te ontwikkelen.

Organisatie

EG-Group bedient zo’n 1.100 forecourts. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Breda (Nederland) en Cergy (Frankrijk). In elk van de markten zijn zij een grote speler in de verkoop van brandstof en opereren zij onder sterke merken zoals Texaco en Firezone in de Benelux of BP in Frankrijk. Daarnaast spelen de diensten voor de convenience stores een belangrijke rol in hun toekomstige groeistrategie.

Functie

Wij zijn op zoek naar een Account Manager buitendienst die de afname van onze brandstof torenhoog kan laten stijgen. Je bent verantwoordelijk voor een groot aantal klanten in Noord-Oost Nederland. Deze bezoek je regelmatig om een uitstekende service te leveren en de verkoop te bevorderen. Je bent creatief in het (her)onderhandelen van verkoopcontracten met als doel de winstgevendheid te verhogen. Continue ben je op de hoogte van laatste trends en ontwikkelingen om meer groei te realiseren. Daarnaast ligt jouw kracht in het signaleren van verkoopkansen door het identificeren van nieuwe prospects. Binnen deze functie rapporteer je direct aan de Teamleader Accountmanagement.

Functie eisen

– Bachelor niveau met 2 – 4 jaar B2B sales ervaring in een concurrerende markt

– Je hebt een bewezen trackrecord van commerciële resultaten en veel ervaring in onderhandelen

– Je hebt een creatief en commercieel inzicht en bent daarnaast analytisch sterk onderlegd

– Je hebt een open persoonlijkheid, met een ongekende drive en goede communicatieve vaardigheden

Aanbod

– Een autonome functie met veel ruimte voor creativiteit en het behalen van commerciële resultaten

– Een goed basissalaris (€ 3.000,- tot € 4.000,- BPM) met een interessante bonusstructuur afhankelijk van behaalde targets (gem. € 500,- tot € 800,- p/m.)

– Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. auto van de zaak, mobiel en laptop.

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Wil je direct solliciteren op deze job, stuur dan vandaag nog jouw cv met (korte) motivatie naar [email protected] óf bel met Jasper voor meer info 06-12116925.

Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..