Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Junior Account Manager Zakelijke Tankpassen (Texaco) – Breda

Introductie

Werken op het hoofdkantoor van Texaco in Breda is werken in teamverband, ruimte voor eigen inbreng en volop kansen en mogelijkheden om jezelf verder persoonlijk te ontwikkelen. Ben jij commercieel ingesteld en vindt jij het contact met MKB klanten uitdagend, zit service verlenen in jouw DNA en lijkt het jou gaaf om de onderhandeling met jouw klant aan te gaan ter bevordering en verdere groei van de omzet? Dan is deze job écht iets voor jou!

Organisatie

EG-Group bedient zo’n 1.100 forecourts. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Breda (Nederland) en Cergy (Frankrijk). In elk van de markten zijn zij een grote speler in de verkoop van brandstof en opereren zij onder sterke merken zoals Texaco en Firezone in de Benelux of BP in Frankrijk. Daarnaast spelen de diensten voor de convenience stores een belangrijke rol in hun toekomstige groeistrategie.

Functie

Wij zijn op zoek naar een Startend (Inside) Accountmanager die de afname van brandstof torenhoog kan laten stijgen. Je bent verantwoordelijk voor een groot aantal Nederlandse MKB klanten. Deze contacteer je regelmatig om een uitstekende service te leveren en de verkoop te bevorderen. Je bent creatief in het (her)onderhandelen van verkoopcontracten tot met als doel de winstgevendheid te verhogen. Continue ben je op de hoogte van laatste trends en ontwikkelingen om meer groei te realiseren. Daarnaast ligt jouw kracht in het signaleren van verkoopkansen door het identificeren van nieuwe prospects. Binnen deze functie rapporteer je direct aan de Teamleader Accountmanagement.

Functie eisen

– Bachelor niveau met 1 – 3 jaar B2B sales ervaring in een concurrerende markt;


– Je hebt een bewezen trackrecord van commerciële resultaten en de nodige ervaring in onderhandelen;


– Je hebt een creatief en commercieel inzicht en bent daarnaast analytisch sterk onderlegd;


– Je hebt een open persoonlijkheid, met een ongekende drive en goede communicatieve vaardigheden;


– Je bent woonachtig in een straal van max 50 km van Breda (max 1 uur reistijd).

Aanbod

– Een autonome functie met veel ruimte voor creativiteit en het behalen van commerciële resultaten;

– Een goed basissalaris (€ 2.000,- tot € 2.500,- BPM vast afhankelijk van ervaring) met een mooie bonusstructuur afhankelijk van behaalde targets (gemiddeld zo`n €450,- p/m aanvullend;)

– Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Wil je direct solliciteren op deze job, stuur dan vandaag nog jouw cv met (korte) motivatie naar jasper@salesintermediate.nl óf bel met Jasper voor meer info 06-12116925.

Sollicitatie

Jasper Borghesi CiprianiSolliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..