Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Hospitality Manager – Amsterdam

Introductie

Voor onze opdrachtgever Bouwens& zijn wij op zoek naar een gedreven Hospitality Manager. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de operationele dienstverlening op unieke locaties wat resulteert in tevreden klanten en medewerkers.

Organisatie

Door betrokkenheid, passie en innovatie krijgt bouwens& al 10 jaar het vertrouwen van financiële instellingen, advocatenkantoren, technologiebedrijven, mediabureaus, vastgoedondernemingen en vele andere organisaties. Elke dag passen zij hun ervaring en expertise toe op het gebied van hospitality services, receptiediensten, beveiligingsdiensten, facilitaire servicedesk en andere ‘soft’ services.

Functie

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en zit gemiddeld één keer per maand met de facility manager van de klant om de tafel. Jullie evalueren met elkaar de resultaten, kansen en mogelijkheden van de receptiediensten. Je focus ligt op de uitvoering van het contract en het behalen van de doelstellingen. Je weet als geen ander hoe je de verwachtingen van opdrachtgevers overtreft en op die manier relaties tevreden houdt.

Tevens ben je het operationele aanspreekpunt voor de teamleiders, receptionistes en gastvrouwen. Je hebt een voorbeeldrol; je strategie is to lead by example. Je weet wat er speelt op de werkvloer, beantwoordt vragen, biedt coaching en training, voert functionerings- en ontwikkelingsgesprekken en regelt de bedrijfskleding.

Voor nieuwe medewerkers stel je inwerkprogramma’s op. Je bent continu bezig met het verbeteren van het serviceniveau op de werkvloer. Kortom, je zorgt voor gemotiveerde en betrokken medewerkers!

Functie eisen

Jij hebt:

• een HBO werk- en denkniveau

• enkele jaren werkervaring in een servicegerichte omgeving

zoals de facilitaire markt, hotellerie of luchtvaart

• een flexibele instelling en kunt snel schakelen

* een zelfstandige en proactieve werkhouding

• sterke communicatieve vaardigheden;

• jij bent, net als je collega’s, ook verliefd op service

Aanbod

Bouwens& biedt jou:

• een jaarcontract

• een salaris tussen €2900 – €3500 bruto per maand op fulltime basis

• een auto, laptop en telefoon van de zaak

• verantwoordelijkheid en afwisseling, geen dag is hetzelfde

• een open werkomgeving met een jong en inspirerend team

• succesvolle en snelgroeiende werkgeverInlichtingen

Word jij enthousiast van deze functie en lijkt het jou gaaf te werken binnen dit mooi en snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct door je CV* en korte motivatie of filmpje te sturen aan hospitality@salesintermediate.nl t.a.v. Mischa Tan (Senior Consultant). Voor vragen kun je contact opnemen met Mischa via 06-57572512.Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..