Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Corporate Recruiter Hospitality – Amsterdam

Introductie

Jij bent hét startpunt binnen het bouwens&-team. Vanaf het eerste contact met de sollicitant tot het moment van de indiensttreding en de overdracht aan je collega’s in het veld: jij bent het persoonlijke aanspreekpunt voor kandidaten. Jij weet precies welke personen bij welke opdrachtgevers passen. Jij zorgt voor een gestroomlijnd recruitmentproces en houdt overzicht.

Organisatie

Door betrokkenheid, passie en innovatie krijgt bouwens& al 10 jaar het vertrouwen van financiële instellingen, advocatenkantoren, technologiebedrijven, mediabureaus, vastgoedondernemingen en vele andere organisaties. Elke dag passen zij hun ervaring en expertise toe op het gebied van hospitality services, receptiediensten, beveiligingsdiensten, facilitaire servicedesk en andere ‘soft’ services.

Functie

Elk resultaat dat bouwens& behaalt, hebben zij te danken aan hun betrokken en bevlogen medewerkers. Hun inzet en de professionele begeleiding en ondersteuning van de teams resulteren elke dag weer in een unieke beleving bij de opdrachtgevers. Deze mensen zijn echte gastvrouwen en gastheren. Zij zijn de kern van het succes en aan jou de taak om de beste mensen te selecteren voor deze job!

Functie eisen

Jij hebt:

• een HBO werk- en denkniveau

• enkele jaren werkervaring als recruiter, intercedent of

soortgelijke functie

• affiniteit met de doelgroep en verstand van

arbeidsmarktcommunicatie

• uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

• een praktische instelling en bent een echte aanpakker

• doorzettingsvermogen en werkt door als dat nodig is en

stopt eerder als dat mogelijk is

* gevoel voor humor

Aanbod

Bouwens& biedt jou:

• een jaarcontract

* een salaris tussen €2700 en €3200 bruto per maand

• veel verantwoordelijkheid, afwisseling en dynamiek

• een succesvol en snelgroeiend bedrijf

* een open en persoonlijke omgeving waarin veel van elkaar wordt geleerd

• hard werken én ontspannen, bijvoorbeeld met tafeltennis of een borrel

• moderne werkplek naast het Olympisch Stadion;

Inlichtingen

Word jij enthousiast van deze functie en lijkt het jou gaaf te werken binnen dit mooi en snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct door je CV* en korte motivatie of filmpje te sturen aan hospitality@salesintermediate.nl t.a.v. Mischa Tan (Senior Consultant). Voor vragen kun je contact opnemen met Mischa via 06-57572512.Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..