Solliciteer direct
VERBINDEN
terug naar overzicht

Account Manager Cloud/Infra Services – Rijswijk

Introductie

De missie van UNO? Werk mogelijk maken. Altijd en overal! En werkt het een keer niet? Dan kun je natuurlijk ook bij UNO terecht. Ben jij thuis in de wereld van Cloud, Infra en Managed Services? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Bij UNO word je gewaardeerd om wat JIJ bijdraagt. Niet alleen om wat je opbrengt. Zo eenvoudig is het. Al was het maar omdat het uiteindelijk maar om één ding draait: maximaal bijdragen aan goede ICT oplossingen voor UNO haar klanten. De mentaliteit bij UNO in een paar kernwoorden? Informeel, no nonsense, aanpakken, eerst denken dan doen, kansen pakken. Dat UNO investeert in mensen (en dus in jou!), uitdagend en afwisselend werk biedt en een goed pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden heeft, spreekt voor zich.

Een gezonde werk-prive balans vinden ze bij UNO erg belangrijk.

De afdeling sales en marketing bestaat op dit moment uit zes medewerkers. Voor de versterking van dit team zoeken wij voor UNO een ervaren accountmanager. De verkoop van ICT beheer en ondersteuning is vaak een uitdagend traject waarbij je te maken kunt krijgen met lange doorlooptijden, meerdere gesprekspartners bij de klant. Om succesvol te zijn in deze business is het noodzakelijk om de belangen van hun klanten goed te kunnen begrijpen. Pas als ze de business van klanten begrijpen kunnen ze hen goed ondersteunen.

Wij zijn op zoek naar een ervaren vrouw of man die het team komt versterken in hun groeiambities.

Functie

Elke dag ga jij met veel plezier op zoek naar organisaties waarbij de continuïteit van hun ICT oplossingen key is. De organisaties die jij zoekt bevinden zich voornamelijk in West/Zuid Holland en bevinden zich voor een groot deel in de Kinderopvang, Non Profit (goede doelen) en MKB markt.

Je ontwikkelt je eigen klantenportfolio en bouwt dus je eigen klantenkring op. Naast een aantal bestaande relaties die je overneemt, betekent dit dus dat je start met voornamelijk new business activiteiten. De daaruit verworven klantrelaties bouw je verder op en uit.

Door je netwerkvaardigheden, leads via de organisatie en jouw creatieve acquisitievaardigheden kom je tot afspraken bij potentiële klanten. Daar peil en onderzoek je behoeftes en herken je de kansen die daaruit ontstaan. Vragen over ICT-outsourcing en beheer zijn dan ook aan jou besteed. Door het vertrouwen dat de contactpersonen in jou krijgen, door jouw kennis van zaken, oprechte interesse en integriteit, ontvang je de juiste input. En zo kom jij weer tot het beste advies.

Vanuit je ervaring weet je dat het succes van jouw klanten begint bij een goede relatie en de gunfactor die jij creëert. Zo verkrijg je een rol waarmee je ze kunt helpen met hun tactische en strategische uitdagingen. Je werkt met duidelijke doelen voor ogen, gestructureerd en op basis van een plan. Je streeft altijd naar die specifieke volgende stap in het salesproces en houdt daarmee regie over dit proces. Daarbij mag je op de ondersteuning vertrouwen van jouw collega’s. Zij vormen een team van professionals, met alle noodzakelijke expertise. Je spart met en rapporteert aan de Sales Manager.

Functie eisen

Werken bij UNO is werken bij een organisatie met een fantastische reputatie en trouwe klanten. Zij werken transparant richting elkaar en hun opdrachtgevers. Wat zij van jou verwachten is:

– Een afgeronde HBO-opleiding;
– Je hebt relevante werkervaring in ICT dienstverlening als accountmanager, waarvan min. 2 jaar op basis van consultative selling (new business);
– Ervaring en aantoonbare successen in het genereren van new business;
– Je werkt continu aan het opbouwen van duurzame relaties met de verworven klanten;
– Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en in schrift;
– Bij voorkeur woonachtig in het westen of midden van Nederland;

Persoonlijke eigenschappen:

– Energiek
– Positieve instelling
– Initiatiefrijk
– Zelfstandig
– Klant- en resultaatgericht
– Hands-on
– Communicatief open en sterk
– Leergierig
– Teamspeler

Aanbod

Een veelzijdige, interessante en uitdagende functie binnen een innovatief bedrijf met een fijne teamgeest en mooie klanten. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed (vast salaris € 4.000,- tot € 5.000,- BPM)met een garantiebonus de eerste 6 maanden van €400,- per maand. Je gaat werken in een informele, open en collegiale werksfeer. Daarnaast krijg je een leaseauto, smartphone en laptop. Uiteraard word je persoonlijk begeleid en ingewerkt.Inlichtingen

Wil je direct solliciteren op deze job, stuur dan vandaag nog jouw cv met (korte) motivatie naar frank@salesintermediate.nl of bel met Frank (06-21121027) voor meer informatie.Solliciteer direct
terug naar overzicht

                  © 2018 Copyright Sales Intermediate - Alle rechten voorbehouden ▲ Design Studio Stavorinus
Top

Sales Intermediate vindt de privacy van haar kandidaten en sollicitanten belangrijk. Wanneer je solliciteert via salesintermediate.nl verzamelt Sales Intermediate informatie (persoonsgegevens, CV* en motivatiebrief).
Klik hier en lees meer..